Gambar Company

teknologi Vango punika perusahaan dhuwur-tech sing nggabungake R & D, Manufaktur, dodolan lan layanan produk mechanical lan suhu kontrol lan solusi kanggo Station Base, Data Center lan sektor Industrial, fokus ing nyediakake macem-macem saka sudhut solusi lengkap ing Telecommunication, daya listrik , energi, industri lan transportasi kothak anyar, kalebu kabeh jinis lemantun, cooling, komponen kontrol suhu cerdas, integrasi sistem lan selaras solusi. We wis nyewo klompok ahli karo luwih saka 10 taun pengalaman industri kanggo ngebaki panjaluk pelanggan. Sauntara kuwi, tim kita sing wis desain lan cooling mechanical teknologi kelas donya, lan dijupuk sawetara situs intelektual sawijining. Menapa malih, produk lan solusi Kita sing digunakake digunakake ing pasar donya maturely, lan tak puji unanimous customer.

Perusahaan wis strictly mèlu sistem manajemen kualitas ISO9001 lan ISO14001 sistem manajemen lingkungan kanggo ngontrol proses kabèh Manufaktur awit iku ditetepake, produk padha mumpuni karo CCC, RoHS lan sertifikasi CE.

Vango adhedhasar "Customer-oriented, Innovation, Quality, Value lan Trust" minangka inti nguber, usaha dadi perusahaan benchmarking ing industri.


WhatsApp Online Chat !