Industry Border Defense

http://www.vango-tech.com/solutions/telecommunication-cabinet-integration-solution/

Border Defense Industry Aplikasi

gambaran Project:

Sistem iki wis Applied kanggo nimbali tapel wates negara, ngrampungke sawetara tugas kayata dikumpulke data lan ngawasi. Kita wis kabinèt, cooling, sistem daya DC ruangan Integrasi, menang reputasi dhuwur saka kinerja sing paling apik lan kualitas dhuwur saka customer lan mburi user.

fitur Project:

1. Highly integrasi, mbusak pegatan pangolahan mundhut barang utowo jasa lan Komunikasi

2. peralatan lan teknologi output bakal konsisten lan gampang kanggo njaga lan ngatur

3. mundhut barang utowo jasa terpusat, nyediakake prices competitive lan kualitas dipercaya

4. Nganggo DC suhu mesin peralatan kontrol, energi-daya lan lingkungan Proteksi

5. Kabeh komponen Integrasi teka saka account ndhuwur donya


WhatsApp Online Chat !