Industry Telekomunikasi

/ Aplikasi / Komunikasi /

Telekomunikasi Industry Aplikasi

gambaran Project:

Sistem iki minangka cilik aplikasi telekomunikasi khas,

nyawiji macem-macem piranti kayata kabinèt, daya DC

sistem, online kondisioner, monitor lan baterei.

 

fitur Project:

1. Ketemu macem-macem panjaluk saka industri telekomunikasi, lan

nyedhiyani solusi turnkey saka kabinèt siji kanggo macem-macem

integrasi piranti

2. Standar rak instalasi, fleksibel lan efisien

3. Remote ngawasi kabeh status mlaku kabeh piranti ing wektu nyata,

ngurangi mundhut dingerteni disebabake peralatan

Gagal  èfèktif

4. Multi-sistem kontrol cerdas lan sesambungan

5. Nganggo DC online kondisioner kanggo ngontrol suhu ing

ing  kabinèt,  njupuk peralatan dianggo ing paling

cocok  kondisi


WhatsApp Online Chat !