Industry Energy New

/ Aplikasi / anyar-energi /

New Energy Industry Aplikasi

gambaran Project:

Sistem iki minangka aplikasi inovatif ing industri energi anyar. iku

migunakake sumber energi dianyari solar lan nyawiji controller solar,

panel photovoltaic, antarmuka USB, baterei lan komponen. Iku

digunakake genah daya kothak punika lack lan watesan kayata Afrika,

nyediakake solar  layanan daya kanggo telpon sel. saben kabinèt

bisa ngandhut  10 telpon seluler daya ing wektu sing padha.

 

fitur Project:

1. Nganggo energi solar minangka sumber daya, efisien, lingkungan loropaken

lan sustainable

2. ukuran lan modul Cilik komponen, gampang instalasi lan

pangopènan

3. Manajemen Intelligent lan sesambungan kabeh bagean saka sistem

4. kabèh seri komponen industri, aman lan dipercaya


WhatsApp Online Chat !