Industry Railway

/ Aplikasi / sepur /

Railway Industry Aplikasi

gambaran Project:

Sistem iki wis Applied ing industri railway, Integrasi karo energi dhuwur  Komunikasi efficiency online kondisioner khusus, lan dilengkapi karo  24  dalan LED Indikator, kang bisa èfèktif ngawasi apa  status saka peralatan. Solusi iki njupuk akun kebak anti-nyolong,  kekiatan lan kapasitas prewangan khusus kabinèt.

 

fitur Project:

1. Nganggo kekandelan 2.5mm saka sheet galvanized baja, pitulungan  desain struktur ing internal kanggo nggawe manawa Kalidad

2. tingkat tinggi IP, kang maregi aplikasi saka ruangan khusus  lingkungan ing industri railway lan aman lan dipercaya

3. kunci Multi-titik, karo kinerja anti-nyolong apik


WhatsApp Online Chat !