VHT seri Heater

Short Description:


Technical Parameters

Description:

Kompak penggemar mesin ingkang ndamel benter ngalangi tatanan kondensasi. kinerja dhuwur penggemar kaku Integrasi nyedhiyakake dipeksa online circulation lan njamin lan malah suhu ing enclosures karo konektor internal.

 

fitur:

1. Compact design

2. Long service life

3. Maintenance free

4. Temperature safety cut-out

5. Clip fixing

 

Technical data:

unsur panas resistance mesin ingkang ndamel benter
safety suhu Cut metu Kanggo ngreksa marang overheating ing cilik saka Gagal penggemar
Heater awak Anodized profil aluminium extruded
suhu lumahing Max.75 ℃ (400W)
penggemar sumbu, prewangan werni Airflow, aliran free
  AC: 45m³ / h (50Hz) utawa 54m³ / h (60Hz)
urip Service 50 000h 25 ℃ (77 ℉)
sambungan sambungan terminal 1.5mm² Internal karo clamping torsi 0.8Nm max.
sambungan casing Plastik miturut UL94V-0, ireng
soyo tambah clip kanggo 35mm DIN alur, EN60715
posisi fitting vertikal
Operating / suhu Storage -45 kanggo + 70 ℃ (-49 kanggo + 58 ℉)
jinis Protection IP20, earthed

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !