VHT seri Heater

Short Description:


Technical Parameters

Description:

Kompak penggemar mesin ingkang ndamel benter ngalangi tatanan kondensasi. kinerja dhuwur penggemar kaku Integrasi nyedhiyakake dipeksa online circulation lan njamin lan malah suhu ing enclosures karo konektor internal.

 

fitur:

● desain Kompak

● urip layanan Long

● Maintenance free

● safety suhu Cut metu

● Clip mbenakake

 

data Technical

unsur panas resistance mesin ingkang ndamel benter
safety suhu Cut metu Kanggo ngreksa marang overheating ing cilik saka Gagal penggemar
Heater awak Anodized profil aluminium extruded
suhu lumahing Max.75 ℃ (400W)
penggemar sumbu, prewangan werni Airflow, aliran free
  AC: 45m³ / h (50Hz) utawa 54m³ / h (60Hz)
urip Service 50 000h 25 ℃ (77 ℉)
sambungan sambungan terminal 1.5mm² Internal karo clamping torsi 0.8Nm max.
sambungan casing Plastik miturut UL94V-0, ireng
soyo tambah clip kanggo 35mm DIN alur, EN60715
posisi fitting vertikal
Operating / suhu Storage -45 kanggo + 70 ℃ (-49 kanggo + 58 ℉)
jinis Protection IP20, earthed

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !