VIA seri Industrial Air Conditioner

Short Description:


Technical Parameters

Model:  VIA050, VIA100, VIA150, VIA200, VIA400

C kapasitas ooling (W) :  500~4000

Instalasi:  fleksibel lan instalasi trep

 

● Protection: Indoor lan ruangan hubungan lengkap, anti-karat, anti-lenga, anti-bledug

● Reliable: 365 days × 24 jam dadi operasi karo komponen industri misuwur

● Plugging desain kanggo njaba Filter dustproof, pangopènan trep

● Anti-kondensasi: Gunakake volume air gedhe lan teknologi prabédan enthalpy cilik

Environment loropaken: Nggunakake R134a refrigerant

sawetara suhu: -40 ℃ ~ 55 ℃

ngawasi:Nyedhiyani output weker multifungsi, lan laporan status liwat antarmuka RS485 kanggo remot kontrol


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !