VMT seri Teknik panas

Short Description:


Technical Parameters

Description: The electromechanical dirancang kanggo ngontrol pemanas pager supaya titik ebun wis wungu nalika asor relatif kritis 65% wis ngluwihi ing cara dumadiné kondhènsasi iki lan karat wis èfèktif nyegah.

 

fitur:

● asor relatif Luwes

● kontak Ganti-liwat

● kapasitas ngoper High

● terminal Gampang diakses

● Clip mbenakake

 

data Technical (* ing 50% RH)

ngalih prabédan 4% RH (± 3% toleransi)
kecepatan online idin 15m / sec
jinis Contact owah-owahan liwat kontak
resistance Contact <10mΩ
urip Service > 100 000 siklus
kapasitas ngoper Min 20V AC / DC 100mA
kapasitas ngoper Max 250VAC, 10 (2) A
  DC 20w
EMC acc kanggo EN55014-1-2, EN61000-3-2, EN61000-3-3
sambungan 3-pole terminal kanggo 2.5mm. clamping torsi 0.5Nm max: kaku kabel 2.5㎜², terdampar kabel (karo kabel lan ferrule) 1.5㎜²
soyo tambah clip kanggo 35ram DIN alur, EN50022
casing plastik miturut UL94V-0, abu-abu cahya
Ukuran 67 × 50 × 38mm
bobot kira-kira. 60g
posisi fitting global
Operating / suhu Storage 0 kanggo + 60 ℃ (32 kanggo + 140 ℉) / - 20 kanggo + 80 ℃ (-4 kanggo + 176 ℉)
jinis Protection IP20

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !