VOC seri Kabinet Outdoor

Short Description:


Technical Parameters

Instalasi : Fast lan efisien instalasi, Situs cepet penyebaran prajurit.

S ize :  Selaras

Warna :  (SABLE)RAL7035

 

Description Product

l kabinèt iki ditrapake kanggo instalasi saka transmisi & peralatan telekomunikasi, sumber daya, ngawasi, baterei lan peralatan ancillary liyane, nyesuekake kabeh jinis lingkungan ruangan kayata dalan, railway, park, gendheng lan gunung lan nyediakake pangayoman lingkungan dipercaya kanggo peralatan nang.

 

fitur:

●   Material:  Using superior hot galvanized steel, aluminum or stainless steel with strict surface treatment, adopting automatic coating production line and accurate painting technology to ensure good resistance to wind, sand, rain, sun and salt environment.

●   Struktur : S ingle utawa multi kamar bisa selaras miturut syarat customer kang, patemon instalasi peralatan beda. 

●   Akuntegration : nyediakake solusi turnkey Integrasi DC sumber daya, online kondisioner, baterei lan wiring listrik.

●   Cooling:  kondisioner Air, TEC, Panas exchanger, Free cooling (desain dustproof minangka pilihan) 

●   P ower Supply: AC utawa DC

●   IP Grade : ≥IP55

●   Security :  Using three-point lock and one additional padlock, no exposed removable fasteners with good anti-theft performance

●   ngawasi:  nyediakake output weker multifungsi, lan status laporan liwat antarmuka RS485 kanggo remot kontrol


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !