VUT seri multifunctional panas

Short Description:


Technical Parameters

Description:

Two thermostats ing siji casing:

Panas (kontak mbobol, biasane ditutup) kanggo ngatur pemanas.

Panas (Edo kontak, biasane mbukak) kanggo ngatur pembuangan Filter lan panas

exchangers utawa ngoper piranti sinyal nalika suhu watesan wis ngluwihi. Heaters lan peralatan cooling bisa diuripake independen saka saben liyane karo suhu nutup kerugian minangka gantos kanggo kontak pangowahan-liwat biasanipun.

 

fitur:

l NO lan NC ing siji casing

l Suhu luwes Pisah

l Dhuwur kapasitas ngoper

l terminal gampang diakses

l Clip mbenakake

 

data Technical

prabédan suhu Ngalih 7K (± 4Ktolerance)
unsur sensor bimetal Thermostatic
jinis Contact kontak Belang-action
resistance Contact <10mΩ
urip Service > 100 000 siklus
kapasitas ngoper Min 20V AC / DC 100mA
kapasitas ngoper Max 250VAC, 10 (2) A
  120VAC, 15 (2) A
  DC 30W
EMC acc kanggo EN55014-1-2, EN61000-3-2, EN61000-3-3
sambungan terminal 4-pole. clamping torsi 0.5Nm max.
soyo tambah clip kanggo 35mm DIN alur, EN50022
casing plastik miturut UL94V-0, abu-abu cahya
Ukuran 67 × 50 × 46mm
bobot kira-kira. 90g
posisi fitting global
Operating / suhu Storage -45 kanggo + 80 ℃ (-49 kanggo + 176 ℉)
jinis Protection IP20

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !