Профил на компанијата

Vango технологија е на високо-технолошкиот потфат, кој ги интегрира R & D, производство, продажба и сервис на механички и контрола на температурата производи и решенија за базна станица, центарот за податоци и индустриски сектори, се фокусира на обезбедување на широк спектар на сеопфатни решенија во телекомуникации, електрична енергија , нова енергија, индустриски и транспорт полиња, вклучувајќи ги сите видови на кабинети, ладење, интелигентни компоненти за контрола на температурата, системска интеграција и прилагодени решенија. Ние ангажирал група на експерти со повеќе од 10 години индустриски искуство да се грижиме за потребите на клиентите. Во меѓувреме, нашиот тим владее светска класа механички дизајн и ладење технологија, и се стекнал голем број на независни интелектуални особини. Покрај тоа, нашите производи и решенија се користат во светски пазар зрело, и доби едногласна пофалби на клиентите.

Компанијата има строго следи ISO9001 квалитетен менаџмент систем и ISO14001 еколошки менаџмент систем за контрола на целиот процес на производство, бидејќи тоа е основана, производите се квалификувани со оваа кампања, RoHS и CE сертификати.

Vango е врз основа на, како основни извршување ", иновации, квалитет, вредност и доверба на клиентите-ориентирана" се стреми да биде бенчмаркинг претпријатие во индустријата.

 


WhatsApp Online Chat !