Граница одбранбена индустрија

http://www.vango-tech.com/solutions/telecommunication-cabinet-integration-solution/

Границата за аплицирање одбранбена индустрија

Опис на проектот:

Овој систем се применува на границата за одбрана на земјата, завршување на некои задачи како што се собирање на податоци и следење. Ние сме биле интегрирани отворен кабинет, ладење, DC моќност системи, доби висока репутација на најдобри перформанси и висок квалитет од клиентите и крајниот корисник.

карактеристики на проектот:

1. децентрализирана процеси Високо интеграција, елиминирање на набавка и комуникација

2. излез опрема и технологија треба да биде цврст и лесен за одржување и управување со

3. централизирана набавка, обезбедување на конкурентни цени и сигурен квалитет

4. Усвојување опрема DC инвертер контрола на температурата, заштеда на енергија и заштита на животната средина

5. Сите компоненти кои се вградени доаѓаат од врвот бренд на светот


WhatsApp Online Chat !