телекомуникациската индустрија

/ Апликација / комуникација /

Примена во телекомуникации индустрија

Опис на проектот:

Овој систем е типичен пример за примена во телекомуникации,

интегрира различни опрема, како што кабинет, DC моќност

систем, клима уред, монитор и батеријата.

 

карактеристики на проектот:

1. задоволи различните потреби на телекомуникациската индустрија, како и

обезбеди клуч решенија од еден кабинет за повеќе

интеграција уреди

2. стандардна инсталација решетката, флексибилна и ефикасна

3. Далечински следење на сите трчање статус на сите уреди во реално време,

намалување на непознат загуба предизвикана од опрема

неуспехот  ефикасно

4. Мулти-интелигентни системи за контрола и координација

5. Донесување DC климатик за контрола на температурата во

на  владата,  обезбедување на опрема работи во повеќето

соодветна  состојба


WhatsApp Online Chat !