Нова енергетска индустрија

/ Апликација / нова енергија /

Пријава Нов енергетска индустрија

Опис на проектот:

Овој систем е иновативна примена во нова енергија индустрија. тоа

користи соларна обновливи извори на енергија и интегрира соларни контролор,

фотонапонски панел, USB интерфејс, батеријата и други компоненти. Е

се користи на местото каде што моќта на мрежата е недостаток и за ограничување на, како што се Африка,

обезбедување на соларни  услуга полнење за мобилни телефони. секој кабинет

може да содржи  10 мобилни телефони за полнење во исто време.

 

карактеристики на проектот:

1. Усвојување на сончевата енергија како извор на енергија, ефикасен, еколошки

и одржлив

2. Мали димензии и модуларни компоненти, лесна инсталација и

одржување

3. Интелигентен менаџмент и координација на сите делови на системот

4. цела серија на индустриски компоненти, безбеден и сигурен


WhatsApp Online Chat !