железничката индустрија

/ Апликација / железнички /

Железничката индустрија апликација

Опис на проектот:

Овој систем се применува во железничка индустрија, интегриран со висока енергетска  уред комуникација ефикасност специјални воздух, и е опремена со  24  патишта LED индикатор светла, кои можат ефикасно да се следи работат  статус на опремата. Ова решение зема во предвид на анти-кражба,  издржливост и специјални носивоста на кабинетот.

 

карактеристики на проектот:

1. Усвојување на дебелина 2.5мм од поцинкуван лим, засилување  структура дизајн во внатрешниот да бидете сигурни дека најдобар квалитет

2. Висок IP ниво, која ги задоволува на примената на посебните надворешна  средина во железничката индустрија и е безбеден и сигурен

3. заклучување на мулти-точка, со добар анти-кражба


WhatsApp Online Chat !