Profili i kompanisë

teknologji Vango është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë që të integrohen R & D, prodhimit, shitjes dhe shërbimit të produkteve mekanike dhe temperatura e kontrollit dhe zgjidhjet për Base Station, Qendra e të dhënave dhe të sektorëve industrialë, të përqëndrohet në ofrimin e një shumëllojshmëri të gjerë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse në telekomunikacionit, të energjisë elektrike , energji të reja, industriale dhe transporti fusha, duke përfshirë të gjitha llojet e kabineteve, ftohje, komponentet inteligjente të kontrollit të temperaturës, integrimin e sistemit dhe zgjidhje të personalizohet. Ne ka angazhuar një grup ekspertësh me më shumë se 10 vjet përvojë industriale të kujdesem për kërkesat e konsumatorëve. Ndërkohë, ekipi ynë ka zotëruar mekanike të projektimit dhe ftohjes teknologji e klasit botëror, dhe mori një numër të pronave të pavarura intelektuale. Për më tepër, produktet tona dhe zgjidhjet janë përdorur gjerësisht në tregun botëror pjekuri, dhe mori lëvdata unanim e konsumatorit.

Kompania ka ndjekur në mënyrë rigoroze ISO9001 sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe ISO14001 sistemit të menaxhimit mjedisor për të kontrolluar të gjithë procesin e prodhimit që është themeluar, produktet janë të kualifikuar me KKK, RoHS dhe çertifikatat CE.

Vango është i bazuar në "shërbim të klientëve, Innovation, Quality, Value dhe Trust" si ndjekje bazë, të përpiqet të jetë një ndërmarrje benchmarking në industrinë.

 


WhatsApp Online Chat !