Industria e Mbrojtjes Kufitare

http://www.vango-tech.com/solutions/telecommunication-cabinet-integration-solution/

Kufiri Defense Industry Aplikim

Përshkrimi i projektit:

Ky sistem është aplikuar për mbrojtjen e kufirit të një vendi, duke përfunduar disa detyra të tilla si mbledhjen e të dhënave dhe monitorimin. Ne kemi qenë të integruar në kabinet, ftohje, sistemet në natyrë pushtet DC, fitoi një reputacion të lartë të performancës më të mirë dhe cilësi të lartë nga të konsumatorëve dhe në fund përdorues.

Karakteristika të projektit:

1. Highly integrimit, duke eliminuar decentralizuar të prokurimit dhe të komunikimit proceset

2. pajisje dhe teknologji prodhimi do të jenë në përputhje dhe të lehtë për të ruajtur dhe për të menaxhuar

3. prokurimi i centralizuar, duke ofruar çmime konkurruese dhe cilësi të besueshme

4. Miratimi DC pajisjet e kontrollit të temperaturës inverter, kursimit të energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit

5. Të gjitha komponentët e integruar vijnë nga markë të lartë të botës


WhatsApp Online Chat !