Industria e Telekomunikacionit

/ Application / komunikimit /

Telekomunikacionit Industria Aplikimi

Përshkrimi i projektit:

Ky sistem është një rast tipik aplikimit telekomunikacionit,

integron një shumëllojshmëri të pajisjeve të tilla si kabineti, me energji DC

sistem, kondicioner, monitor dhe bateri.

 

Karakteristika të projektit:

1. përmbushur kërkesat e ndryshme të industrisë së telekomunikacionit, dhe

të ofrojë zgjidhje gardian nga një kabinet të vetme për shumëfish

pajisjet e integrimit

2. raft Standard instalimi, fleksibël dhe efikas

3. Remote monitorimin e të gjitha statusin drejtimin e të gjitha pajisjeve në kohë reale,

zvogëluar humbjen e panjohur të shkaktuara nga pajisjet

dështimi  në mënyrë efektive

4. Multi-sistemeve të kontrollit inteligjent dhe koordinimi

5. Miratimi DC kondicioner për të kontrolluar temperaturën në

the kabineti,  duke siguruar pajisje punon në më

përshtatshme  kusht


WhatsApp Online Chat !