Industry New Energy

/ Application / ri-energjisë /

New Energy Industry Aplikim

Përshkrimi i projektit:

Ky sistem është një kërkesë të reja në industrinë e re të energjisë. ajo

përdor burimet e energjisë së rinovueshme diellore dhe integron kontrollues diellore,

panel fotovoltaike, ndërfaqe USB, bateri dhe komponentëve të tjerë. Eshte

përdoret vendin ku pushteti rrjetit është mungesë dhe kufizim të tilla si Afrika,

duke siguruar diellore  shërbimit të akuzuar për telefonat celularë. Çdo kabineti

mund të përmban  10 telefonat celular akuzuar në të njëjtën kohë.

 

Karakteristika të projektit:

1. Miratimi energjisë diellore si burim të energjisë, efikas, miqësore mjedisore

dhe i qëndrueshëm

2. Madhësia dhe modulare komponentëve të vogla, instalim të lehtë dhe

mirëmbajtje

3. Menaxhimi Inteligjente dhe koordinimi i të gjitha pjesët e sistemit të

4. E gjithë seria e komponentëve industriale, të sigurt dhe të besueshëm


WhatsApp Online Chat !