Industria e hekurudhave

/ Application / hekurudhor /

Railway Industry Aplikimi

Përshkrimi i projektit:

Ky sistem është aplikuar në industrinë hekurudhore, të integruar me të lartë të energjisë  komunikimit efikasitetit kondicioner të veçantë, dhe të pajisur me  24  rrugë LED dritat tregues, të cilat mund të monitorojnë në mënyrë efektive të punës  statusin e pajisjeve. Kjo zgjidhje e merr në konsideratë të plotë anti-vjedhje,  qëndrueshmëri dhe kapacitetit të veçantë duke mbajtur të kabinetit.

 

Karakteristika të projektit:

1. Miratimi trashësi 2.5mm të fletë çeliku e galvanizuar, përforcim  dizajn strukturë në të brendshme për të bërë të mirë të cilësisë sigurt

2. Niveli i lartë IP, e cila plotëson zbatimin e veçantë në natyrë  mjedisit në industrinë hekurudhore dhe është i sigurt dhe i besueshëm

3. lock Multi-pikë, me performancën e mirë anti-vjedhje


WhatsApp Online Chat !