Telekomunikacionit Zgjidhja Kabineti Integrim

Telecom zgjidhje integrimit kabineti

Ne zotërojmë linjat profesionale dhe të përparuara të prodhimit për kabinetin natyrë dhe ftohje. Me më shumë se 10 vjet përvojë të integrimit të sistemit, ne mund të përmbushur kërkesat e konsumatorëve në cilësi të lartë dhe përgjigje të shpejtë, duke ofruar zgjidhje të përshtatur të integrimit, duke përfshirë komponentët e ftohjes të tilla si kabineti, kontrollin e temperaturës, furnizimit me energji elektrike, bateri etj
Pjesërisht të pranuar OEM ose ODM, mirëpritur të hetimit.


WhatsApp Online Chat !