seri VBA AC Inverted Frekuenca Kondicioneri

Përshkrim i shkurtër:


Technical Parameters

Model:  VBA200, VBA250, VBA300, VBA4000

C Kapaciteti ooling (W) :  2000~4000

Instalimi:  fleksibil dhe instalimi i përshtatshëm

 

Features:

●  Performance: Low noise ,efficient ,corrosion resistant and IP55 level

●  Reliable:  Komponentët famshme industriale

●  A n ti-kondensimit:  Përdorni vëllimin e madh të ajrit dhe të vogël të teknologjisë ndryshim enthalpy

●  Mjedisi  miqësor:  Përdorimi R410A ftohje

●  T varg emperature:  -40 ℃ ~ + 55 ℃

●  Monitorimi:  Sigurimi multifunction prodhimit alarmi, dhe raportin e statusit nëpërmjet ndërfaqe RS485 për kontrollin e largët


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !