seri VOC Outdoor Kabineti

Përshkrim i shkurtër:


Technical Parameters

Instalimi : Fast dhe efikas instalimi, vendosja e shpejtë faqe.

S ize: Customized

Ngjyra :  (SABLE)RAL7035

 

Product Description:

l Kabineti është i zbatueshëm për instalimin e transmetimit dhe pajisjeve të telekomunikacionit, furnizimit me energji elektrike, monitorimin, bateri dhe pajisje të tjera ndihmëse, duke iu përshtatur të gjitha llojet e mjedisit në natyrë të tilla si rrugë, hekurudha, park, çati dhe mal dhe duke siguruar mbrojtje të besueshme mjedisore për pajisjet brenda.

 

Features:

1. Materiali :  Using superior hot galvanized steel, aluminum or stainless steel with strict surface treatment, adopting automatic coating production line and accurate painting technology to ensure good resistance to wind, sand, rain, sun and salt environment.

2. Structure: S vatër ose ndarje multi mund të personalizohet sipas kërkesave të konsumatorit, takim instalimit të ndryshme të pajisjeve. 

3. I ntegration : ofrimin e zgjidhjeve gardian integruara të furnizimit me energji DC, kondicioner, bateri dhe instalime elektrike elektrike.

4. Cooling:  kondicioner, TEC, exchanger ngrohjes, Free ftohjes (dizajni i papërshkueshëm nga pluhuri si opsionale) 

5. P ower Supply: AC ose DC

6. IP Grade : ≥IP55

7. S ecurity :  Using three-point lock and one additional padlock, no exposed removable fasteners with good anti-theft performance

8. Monitorimi:  Sigurimi i output alarmi multifunksionale, dhe statusi raporti nëpërmjet ndërfaqe RS485 për kontrollin e largët


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

    WhatsApp Online Chat !