Profil Perusahaan

téhnologi Vango mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anu ngahijikeun R & D, manufaktur, jualan na jasa produk mékanis jeung hawa kontrol jeung solusi pikeun Station Base, Data Center sarta séktor Industrial, difokuskeun nyadiakeun rupa-rupa leyuran komprehensif dina telekomunikasi, listrik listrik , tanaga, industri jeung angkutan huma anyar, kaasup sagala rupa cabinets, cooling, komponén kadali hawa calakan, integrasi sistem na leyuran ngaropéa. Simkuring geus hired grup para ahli jeung leuwih ti 10 taun pangalaman industri pikeun cater kana tungtutan konsumén. Samentara éta, tim kami geus mastered rarancang jeung cooling mékanis téhnologi kelas dunya, sarta diala sababaraha pasipatan intelektual bebas. Leuwih ti éta, produk na leyuran kami nu loba dipaké di pasar dunya maturely, sarta ngagaduhan puji unanimous customer urang.

parusahaan geus mastikeun dituturkeun sistem manajemen kualitas ISO9001 na ISO14001 sistem manajemen lingkungan ngadalikeun sakabeh proses tina manufaktur saprak éta didirikan, produk anu mumpuni kalawan CCC, RoHS na certifications CE.

Vango ieu dumasar kana "Palanggan-Berorientasi, Juara, Quality, Niley jeung Amanah" salaku inti ngungudag, narékahan pikeun janten perusahaan benchmarking di industri.


WhatsApp Online Chat !