Industri wates Pertahanan

http://www.vango-tech.com/solutions/telecommunication-cabinet-integration-solution/

Border Pertahanan Industri Aplikasi

pedaran proyék:

Sistim ieu dilarapkeun kana pertahanan wates nagara, completing sababaraha pancén kayaning ngumpulkeun data sarta ngawaskeun. Simkuring geus kabinét, cooling, sistem kakuatan DC outdoor terpadu, meunang reputasi tinggi kinerja pangalusna sarta kualitas luhur ti customer na tungtung pamaké.

fitur proyék:

1. Kacida integrasi, ngaleungitkeun desentralisasi prosés ngayakeun jeung komunikasi

2. parabot na téhnologi kaluaran bakal jadi konsisten tur gampang pikeun miara jeung ngatur

3. ngayakeun terpusat, nyadiakeun harga kalapa jeung kualitas dipercaya

4. ngadopsi DC hawa inverter alat kontrol, énergi-hemat jeung perlindungan lingkungan

5. Sadaya komponén terpadu datangna ti brand luhur dunya


WhatsApp Online Chat !