Industri telekomunikasi

/ Aplikasi / komunikasi /

Telekomunikasi Industri Aplikasi

pedaran proyék:

Sistim ieu téh bisi aplikasi telekomunikasi has,

integrates rupa-rupa parabot kayaning lomari, kakuatan DC

Sistim, conditioner hawa, monitor jeung batré.

 

fitur proyék:

1. papanggih rupa tungtutan industri telekomunikasi, sarta

nyadiakeun solusi turnkey ti kabinet single ka sababaraha

integrasi alat

2. Standar rak instalasi, fleksibel jeung efisien

3. Jauh mantau sakabeh status ngajalankeun sadaya alat sacara real waktu,

ngurangan leungitna kanyahoan disababkeun ku alat-alat nu

gagalna  éféktif

4. Multi-sistem kontrol calakan sarta koordinasi

5. ngadopsi DC conditioner hawa pikeun ngadalikeun hawa di

éta  kabinét,  mastikeun parabot jalan di paling

luyu  kaayaan


WhatsApp Online Chat !