Industri Energy Anyar

/ Aplikasi / anyar-énergi /

Anyar Energy Industri Aplikasi

pedaran proyék:

Sistim ieu mangrupa aplikasi inovatif dina industri énergi anyar. Ieu

migunakeun sumber énérgi renewable surya sarta integrates controller surya,

panel photovoltaic, panganteur USB, batré sareng komponenana lianna. Ieu

dipaké tempat kakawasaan grid anu kakurangan sarta wates kayaning Afrika,

nyadiakeun surya  jasa ngecas pikeun telepon sél. unggal kabinet

tiasa ngandung  10 ponsel ngecas dina waktos anu sareng.

 

fitur proyék:

1. ngadopsi tanaga surya sakumaha sumber kakuatan, cekap, lingkungan ramah

jeung sustainable

2. ukuran na modular Leutik komponén, instalasi nu panggampangna tur

pamiaraeun

3. manajemén calakan sarta koordinasi sadaya bagian sistem

4. Nu sakabeh deret komponén industri, aman tur dipercaya


WhatsApp Online Chat !