Industri Railway

/ Aplikasi / kareta /

Railway Industri Aplikasi

pedaran proyék:

Sistim ieu dilarapkeun di industri kareta api, terpadu kalayan énergi tinggi  komunikasi efisiensi conditioner hawa husus, sarta dilengkepan  24  jalan LED lampu indikator nu bisa éféktif ngawas digawé  status pakakas anu. Leyuran ieu nyokot akun pinuh anti maling,  durability jeung kapasitas bearing husus tina lomari.

 

fitur proyék:

1. ngadopsi ketebalan 2.5mm tina lambaran baja galvanized, tulangan  desain struktur di internal pikeun mastikeun kualitas pangalusna

2. Tingkat Luhur IP, nu satisfies aplikasi tina outdoor husus  lingkungan di industri kareta jeung geus aman tur dipercaya

3. konci Multi-titik, jeung pagelaran anti maling alus


WhatsApp Online Chat !