runtuyan VBA AC inverted Frékuénsi Air conditioner

Pondok Description:


Technical Parameters

Model:  VBA200, VBA250, VBA300, VBA4000

C kapasitas ooling (W) :  2000~4000

Instalasi:  fleksibel jeung instalasi merenah

 

Fitur:

1. Performance: Low noise ,efficient ,corrosion resistant and IP55 level

2. dipercaya:  Komponén industri kawentar

3. A n Ti-kondensasi:  Paké volume hawa badag tur téhnologi bédana enthalpy leutik

4. Lingkungan  friendly:  Ngagunakeun R410a refrigerant

5. T rentang emperature:  -40 ℃ ~ + 55 ℃

6. pangimeutan:  Nyadiakeun kaluaran alarem multifungsi, sarta laporan status ngaliwatan antarmuka RS485 pikeun kadali jauh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !