runtuyan VBA AC inverted Frékuénsi Air conditioner

Pondok Description:


Technical Parameters

Model:  VBA200, VBA250, VBA300, VBA4000

C kapasitas ooling (W) :  2000~4000

Instalasi:  fleksibel jeung instalasi merenah

 

Fitur:

●  Performance: Low noise ,efficient ,corrosion resistant and IP55 level

●  dipercaya:  Komponén industri kawentar

●  A n Ti-kondensasi:  Paké volume hawa badag tur téhnologi bédana enthalpy leutik

●  Lingkungan  friendly:  Ngagunakeun R410a refrigerant

●  T rentang emperature:  -40 ℃ ~ + 55 ℃

●  pangimeutan:  Nyadiakeun kaluaran alarem multifungsi, sarta laporan status ngaliwatan antarmuka RS485 pikeun kadali jauh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !