VHT runtuyan Panaskeun

Pondok Description:


Technical Parameters

pedaran:

Ci kipas manaskeun nyegah dibentukna kondensasi. kinerja tinggi kipas axial nu terpadu nyadiakeun kapaksa sirkulasi hawa sarta jadi jaminan hiji malah hawa di enclosures kalayan konektor internal.

 

Fitur:

● design Compact

● hirup layanan Long

● Purwokerto bébas

● kaamanan Suhu cut-kaluar

● Vidéo ngaropéa

 

data teknis

unsur panas lalawanan jeung manaskeun
kaamanan hawa cut-kaluar Ngajaga ngalawan overheating bisi gagal kipas
manaskeun awakna Anodized profil aluminium extruded
suhu permukaan Max.75 ℃ (400W)
kipas Axial, bearing bal Airflow, aliran bébas
  AC: 45m³ / h (50Hz) atanapi 54m³ / h (60Hz)
hirup Service 50 000h 25 ℃ (77 ℉)
hubungan sambungan terminal 1.5mm² internal kalayan clamping torsi 0.8Nm max.
sambungan casing Palastik nurutkeun UL94V-0, hideung
ningkatna klip pikeun 35mm DIN rail, EN60715
posisi pas ajeg
Operasi / hawa Panyimpenan -45 nepi + 70 ℃ (-49 nepi + 58 ℉)
tipe panyalindungan IP20, earthed

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !