Via runtuyan Industrial Air conditioner

Pondok Description:


Technical Parameters

Model:  VIA050, VIA100, VIA150, VIA200, VIA400 C kapasitas ooling (W) :  500~4000 Instalasi:  fleksibel jeung instalasi merenah   1. Protection:Jero na outdoor isolasi lengkep, anti korosi, anti minyak, anti debu 2. Reliable:365 dinten × 24 jam kontinyu operasi kalawan komponén industri kawentar 3. Plugging design for outside dustproof filter, convenient maintenance 4. Anti-condensation:Paké volume hawa badag tur téhnologi bédana enthalpy leutik 5. Environment friendly:Ngagunakeun R134a refrigerant 6. Temperature range:-40 ℃ ~ + 55 ℃ 7. pangimeutan:Nyadiakeun kaluaran alarem multifungsi, sarta laporan status ngaliwatan antarmuka RS485 pikeun kadali jauh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !