Via runtuyan Industrial Air conditioner

Pondok Description:


Technical Parameters

Model:  VIA050, VIA100, VIA150, VIA200, VIA400

C kapasitas ooling (W) :  500~4000

Instalasi:  fleksibel jeung instalasi merenah

 

1. Protection:Jero na outdoor isolasi lengkep, anti korosi, anti minyak, anti debu

2. Reliable:365 dinten × 24 jam kontinyu operasi kalawan komponén industri kawentar

3. Plugging design for outside dustproof filter, convenient maintenance

4. Anti-condensation:Paké volume hawa badag tur téhnologi bédana enthalpy leutik

5. Environment friendly:Ngagunakeun R134a refrigerant

6. Temperature range:-40 ℃ ~ + 55 ℃

7. pangimeutan:Nyadiakeun kaluaran alarem multifungsi, sarta laporan status ngaliwatan antarmuka RS485 pikeun kadali jauh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !