VMT runtuyan Mechanical thermostat

Pondok Description:


Technical Parameters

Description: The electromechanical dirancang pikeun ngadalikeun pamanas dipager supados titik embun geus diangkat lamun asor relatif kritis 65% anu ngaleuwihan di jalan kondensasi ieu sareng korosi ieu éféktif dicegah.

 

Fitur:

● asor relatif adjustable

● kontak Robah-leuwih

● kapasitas switching High

● terminal Gampang diaksés

● Vidéo ngaropéa

 

data teknis (* di 50% RH)

switch bédana 4% RH (± 3% toleransi)
laju hawa diidinan 15m / detik
jenis kontak robah leuwih kontak
lalawanan kontak <10mΩ
hirup Service > 100 000 siklus
kapasitas ngaganti mnt 20V AC / DC 100mA
kapasitas ngaganti Max 250VAC, 10 (2) A
  DC 20W
EMC Priangan pikeun EN55014-1-2, EN61000-3-2, EN61000-3-3
hubungan 3-kutub terminal keur 2.5mm. clamping torsi 0.5Nm max: kaku kawat 2.5㎜², terdampar kawat (kalayan kawat na ferrule) 1.5㎜²
ningkatna klip pikeun 35ram DIN rail, EN50022
Casing palastik nurutkeun UL94V-0, kulawu lampu
dimensi 67 × 50 × 38mm
beurat approx. 60g
posisi pas variabel
Operasi / hawa Panyimpenan 0 mun + 60 ℃ (32 nepi ka + 140 ℉) / - 20 nepi ka + 80 ℃ (-4 ka + 176 ℉)
tipe panyalindungan IP20

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !