VOC runtuyan Kabinet outdoor

Pondok Description:


Technical Parameters

Instalasi : Fast tur efisien instalasi, situs rusuh deployment.

S ize :  ngaropéa

Warna :  (SABLE)RAL7035

 

Panjelasan Produk

l kabinét téh lumaku keur instalasi transmisi & alat telekomunikasi, catu daya, monitoring, batré jeung alat ancillary sejen, adapting sagala jinis lingkungan outdoor kayaning jalan, kareta, taman, hateup na gunung na nyadiakeun perlindungan lingkungan dipercaya pikeun alat-alat di jero.

 

Fitur:

●   Bahan:  Using superior hot galvanized steel, aluminum or stainless steel with strict surface treatment, adopting automatic coating production line and accurate painting technology to ensure good resistance to wind, sand, rain, sun and salt environment.

●   Struktur : S ingle atanapi multi kompartemen bisa ngaropéa nurutkeun kalawan syarat customer urang, nohonan instalasi parabot béda. 

●   Integration : Nyadiakeun solusi turnkey terpadu DC kakuatan suplai, conditioner hawa, batré jeung wiring listrik.

●   cooling:  conditioner Air, TEC, Panas exchanger, Free cooling (design dustproof salaku pilihan) 

●   P ower Supply: AC atanapi DC

●   IP Kelas : ≥IP55

●   Security :  Using three-point lock and one additional padlock, no exposed removable fasteners with good anti-theft performance

●   pangimeutan:  Nyadiakeun kaluaran alarem multifungsi, sarta status laporan ngaliwatan antarmuka RS485 pikeun kadali jauh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !