VUT runtuyan Multifunctional thermostat

Pondok Description:


Technical Parameters

pedaran:

Dua thermostats dina hiji casing:

Thermostat (kontak breaker, ilaharna ditutup) pikeun ngatur pamanas.

Thermostat (maker kontak, ilaharna kabuka) pikeun ngatur fans filter jeung panas

exchanger atawa ngaganti alat sinyal lamun wates hawa geus ngaleuwihan. Pamanas jeung alat cooling bisa switched bebas tina silih ku hawa offset sabalikna ka kontak robah-leuwih biasa.

 

Fitur:

l NO jeung NC dina hiji casing

l hawa adjustable Pisahkeun

l kapasitas High switching

l terminal gampang diakses

l Vidéo ngaropéa

 

data teknis

bédana hawa switch 7k (± 4Ktolerance)
unsur sénsor bimetal Thermostatic
jenis kontak kontak snap-aksi
lalawanan kontak <10mΩ
hirup Service > 100 000 siklus
kapasitas ngaganti mnt 20V AC / DC 100mA
kapasitas ngaganti Max 250VAC, 10 (2) A
  120VAC, 15 (2) A
  DC 30W
EMC Priangan pikeun EN55014-1-2, EN61000-3-2, EN61000-3-3
hubungan terminal 4-kutub. clamping torsi 0.5Nm max.
ningkatna klip pikeun 35mm DIN rail, EN50022
Casing palastik nurutkeun UL94V-0, kulawu lampu
dimensi 67 × 50 × 46mm
beurat approx. 90g
posisi pas variabel
Operasi / hawa Panyimpenan -45 nepi + 80 ℃ (-49 ka + 176 ℉)
tipe panyalindungan IP20

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !